PENETEK TECHNOLOGY INC. Avduker A3316-M73: Den neste generasjonens gjestfrihet POS-terminal | Tilpassede berøringsskjerm POS-terminaler for forbedret detaljhandel effektivitet

Gjestfrihet POS-system | Høyytelses industrielle PC-er

PENETEK TECHNOLOGY INC. Avduker A3316-M73: Den neste generasjonens gjestfrihet POS-terminal

PENETEK TECHNOLOGY INC. er begeistret for å introdusere sin nyeste innovasjon, A3316-M73 Hospitality POS Terminal, designet for å forbedre drifts effektivitet og holdbarhet for bedrifter i gjestfrihetssektoren.
 
A3316-M73 har en robust 15,6-tommers widescreen-skjerm med et slankt, moderne design som integreres sømløst i ethvert gjestfrihetsmiljø. Drevet av Intel® Core™ i CPU, sikrer denne nye modellen jevn og responsiv ytelse, selv i travle perioder. Den full HD LCD-skjermen leverer krystallklare bilder, noe som er essensielt for en optimal brukeropplevelse.
 
Et hovedtrekk ved A3316-M73 er dens vifteløse design, som betydelig forbedrer påliteligheten ved å redusere støvinntrengning og minimere støy. Denne funksjonen forlenger ikke bare terminalens levetid, men forbedrer også holdbarheten i krevende miljøer. I tillegg tilbyr terminalen flere I/O-porter, inkludert USB, RS232 og LAN, som gir omfattende tilkoblingsmuligheter for periferiutstyr som strekkodeskannere, kvitteringsskrivere og kasseoppbevaringer.


15 Feb, 2021 PENETEK

Utviklet med brukervennlighet i tankene, tilbyr A3316-M73 POS-terminalen et intuitivt grensesnitt, noe som gjør det enkelt for personalet å navigere og betjene. Den robuste konstruksjonen er bygget for å tåle påkjenningene i hotellbransjen, og leverer konsekvent og pålitelig ytelse dag etter dag.
 
I tillegg støtter A3316-M73 ulike monteringsalternativer, inkludert VESA og veggmonteringer, og tilbyr fleksibel installasjon i forskjellige miljøer som restauranter, kafeer og detaljhandelsbutikker.
 
Med A3316-M73 fortsetter PENETEK TECHNOLOGY INC. å sette nye standarder innen POS-løsninger for gjestfrihet, og gir bedrifter et pålitelig, effektivt verktøy for å strømlinjeforme driften og heve kundeservicen.
 
For mer informasjon om A3316-M73 Hospitality POS Terminal, vennligst besøk vår nettside eller kontakt vårt salgsteam.

Relaterte Produkter
15,6" Gjestfrihets-POS-terminal - Core-i POS-terminal for gjestfrihetsprogrammer
15,6" Gjestfrihets-POS-terminal
A3316 M73

Hospitality POS-terminal maskinvare er bygget med den tøffeste standarden, spesielt for detaljhandelsprogrammer med alle funksjoner av grensesnitt, 4 x serielle...

Details
15,6" berøringsskjerm Panel-PC-maskinvare. - Panel-PC-maskinvare med Core-I CPU og kapasitiv berøringsskjerm.
15,6" berøringsskjerm Panel-PC-maskinvare.
P3316 M73

Touch Panel Computer-maskinvare er vår toppmoderne 15,6" berøringsskjerm-datamaskin, og den er designet for å gi enestående ytelse og pålitelighet....

Details

PENETEK TECHNOLOGY INC. Avduker A3316-M73: Den neste generasjonens gjestfrihet POS-terminal | Holdbare industrielle paneldatamaskiner for tøffe miljøer | PENETEK TECHNOLOGY

PENETEK TECHNOLOGY INC., basert i New Taipei City, Taiwan, har vært en ledende leverandør av avanserte POS-systemer og industrielle panelPC-er siden 2013. Spesialisert på tilpassede berøringsskjermkiosker, POS-terminaler og robuste datasystemer, leverer PENETEK høyytelses løsninger for detaljhandel, gjestgiveri og industriell automatisering. Med et engasjement for kvalitet og innovasjon tilbyr PENETEK OEM/ODM-tjenester for å møte mangfoldige kundebehovene globalt.

PENETEK er en ledende produsent som spesialiserer seg på produksjon av avanserte POS-systemer og industrielle panelPC-er. Vår ekspertise ligger i å skape OEM-berøringsskjermkiosker skreddersydd for detaljhandelen, der vi kombinerer innovasjon med holdbarhet. Vi er stolte av å levere høykvalitets, skreddersydde datamaskinsystemer som møter de strenge kravene i ulike bransjer. Våre omfattende tjenester omfatter design, produksjon og støtte, noe som sikrer at kundene får uovertrufne produkter og assistanse for sine forretningsbehov.

PENETEK har levert tilpassede POS-systemer for små bedrifter, både med avansert teknologi og 20 års erfaring, PENETEK sikrer at hver kundes krav blir møtt.